Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single L Devine – “Boring People”

Vorig jaar hadden we al door dat L Devine een popster in wording is, want in januari 2019 verscheen ze op onze site als ‘Grote Beer Van Morgen‘. De Britse zangeres maakt ludieke popmuziek, die al snel in je oor blijft hangen en dus over heel wat potentieel beschikt, maar gewoon het grote publiek nog niet gevonden heeft. Tot nu toe.

“Boring People” is niet voor saaie mensen, maar voor hippe popfans die plezier halen uit een cool nummer dat ergens tussen Avril Lavigne en Billie Eilish ligt. We worden in ieder geval blij van deze ongeforceerde poging om door te breken, want op en top perfect is de track niet, maar dat maakt het dan ook weer leuk.

Op maandag 18 mei speelt L Devine een concert in de Witloofbar van de Botanique. Voor tien euro ben je er al bij.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

21 januari 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief