Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Bullion – “Hula”

© Bex Day

Veel artiesten richten tegenwoordig hun eigen platenlabel op om hun muziek en dat van collega’s uit te brengen, omdat ze het gevoel hebben dat grote labels voor hen geen thuis kunnen vormen. Al sinds 2007 werkt Nathan Jenkins als producer voor andere artiesten en zo was het vanzelfsprekend dat hij met Deek Recordings zelf een label op poten ging zetten. Onder zijn artiestennaam Bullion bracht hij er in 2016 zijn eerste album Loop the Loop uit en ook zijn nieuwe single werd uitgebracht onder eigen beheer.

“Hula” is de voorloper voor Bullion’s vierde ep We Had A Good Time en wordt gekenmerkt door zijn intussen gekende alt-pop sound. De lichtjes weemoedige deuntjes worden afgewisseld met hoopvolle zanglijnen, die elkaar versterken en goed bij elkaar passen. Vernieuwend is het niet meteen, maar om te ontspannen zetten we deze single maar al te graag nog eens op.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

21 januari 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief