Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single SAYGRACE – “Priorities”

De 22-jarige SAYGRACE beschikt over een ongelofelijke stem, die je snel zal onthouden. In haar thuisland Australië is ze al een echte ster en heeft ze zelfs al een nummer 1 hit weten te scoren samen met G-Eazy. Haar debuutalbum deed het er ook zeer goed, maar echt doorgebroken is ze buiten de eigen landsgrenzen nog niet. Komt daar met een nieuwe release verandering in?

“Priorities” zoekt nieuwe oorden op qua sound en is veel meer r&b-georiënteerd. De sound is fris, lichtjes ondeugend en ligt vooral zeer goed in het oor. SAYGRACE legt duidelijk haar prioriteiten op het creëren van een catchy sound, en zorgt door haar zang voor genoeg variatie. Een zeer leuke poptrack die we zeker nog eens zullen opzetten.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

18 januari 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief