Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Guest Singer – “Think Face”

Jake Cope koos wel een zeer ironische naam voor zijn project, want als Guest Singer is hij niet zomaar gastzanger, maar frontman van zijn eerste muzikale kind. In 2019 debuteerden Cope en zijn band met hun debuut-ep I’m Irrelevant Now en vergezelden ze Her’s en Team Picture op tour. Een zeer mooie start, die in 2020 zijn vervolg kent.

“Think Face” is de eerste single van Guest Singers tweede project en klinkt als een melancholisch party-anthem inclusief synth, elektronische elementen en sterke drums. Het nummer zelf handelt over hoe we ons leven op sociale media anders voordoen en onze gevoelens in een simpele emoji willen samenvatten. Van zodra sociale media en emoji’s opeens zouden verdwijnen, dan zou er er niet veel meer overblijven. Een kritisch nummer met vooral ook een fijne muzikale omkadering.

Guest Singer’s tweede ep Limbo Days verschijnt op 14 februari 2020.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

14 januari 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief