Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Alex Gough – “FOOL”

Alex Gough is een van de meest besproken artiesten uit de Ierse muziekscene. Hoog tijd dus om hem even voor te stellen aan het Belgische publiek. Met eenentwintig behoort de artiest nog tot de jongere garde en hij studeerde aan de gerenommeerde Cork School of Music. De Ier is niet alleen rapper, maar ook een producer en drummer. Dat laatste komt sinds kort ook van pas in zijn liveshows, wanneer hij samen met drie muzikanten een energieke set weten neer te zetten. De afgelopen jaren waren een mooi begin voor de Ier en in 2020 wordt het tijd om zich nog extra te bewijzen. Dat lukt hem al zeer goed met zijn nieuwste single “FOOL”.

“FOOL” is geen cliché hiphopnummer, zoveel wordt al snel duidelijk. Alex Gough heeft de afgelopen jaren dan ook een zeer unieke sound kunnen creëren die moeilijk met iets anders te vergelijken valt en toch heel vertrouwd in de oren klinkt. De zware bassen vullen al snel onze gehoorgangen, maar “FOOL” wordt nog een tikkeltje echter dankzij de sax en de gitaren. Daarbovenop beschikt Alex Gough over een heel innemend stemgeluid en een strakke flow. Het is dan ook een kwestie van tijd vooraleer deze naam ook elders potten begint te breken.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

12 januari 2020

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief