Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Walden – “Feels Like Home”

Ook bij onze Noorderburen wordt er zo nu en dan wel eens goeie muziek gemaakt. Jammer genoeg waait enkel de Nederhop over naar ons land, maar deze Walden zou als alternatieve rockgroep ook wel eens buiten zijn landsgrenzen kunnen breken. De groep werd bekend dankzij een optreden op Pinkpop en probeert daar sindsdien nog steeds de vruchten van te plukken. In mei komt dan ook het debuutalbum Walden uit, waarvan we nu de derde single te horen krijgen.

“Feels Like Home” is een psychedelisch nummertje geworden, waarin gitaren zich op een gezapig tempo voortbewegen. Er kruipt dan ook een bepaalde groove in, wat ervoor zorgt dat je helemaal kan wegdromen bij het beluisteren van deze song. De hippies zouden dit graag gehoord hebben, maar ook in deze tijden vindt Walden zeker zijn plaats. Het is niet helemaal vernieuwend, maar wel heel aangenaam en zoet om te verorberen. Vooral wanneer het tempo na een tijdje in de lucht gaat en de psych sounds nog harder binnenkomen. Walden, we zullen de naam alvast in de gaten houden.

10 januari 2020

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief