Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Kiwi Jr. – “Gimme More”

Deze relatief onbekende lo-fi band uit Toronto, Canada is een jonge groep die hun sporen nog volop moet verdienen. Met recent album Footbal Money onder de arm vuren de jonge honden van Kiwi Jr. vroeg in 2020 een nieuwe single op ons af: “Gimme More”.

Deze “Gimme More” is een zeer leuke en onderhoudende single en maakt bij ons vooral blijdschap vrij. Met een glimlach leidt deze band ons de dag door. Eén gitaar die het ritme aangeeft en de andere doet bijna de hele tijd freestyle-gewijs zijn ding. Qua lo-fi gehalte kan dat tellen, maar het werkt wel en is leuk om te horen. En vergis je niet, het is meer dan gewoon plezant. Kiwi Jr. is in staat om mee te doen met de betere lo-fi bands en hoeft daar weinig aan toe te voegen.

Omdat er recent een album is uitgebracht, hoeven we niet direct iets te verwachten. Een relatief onbekende om in de gaten te houden.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kiwi Jr. - "Unspeakable Things"

Zonnebril op de neus, fris drankje in de hand en de zon op je gezicht: het enige wat er dan nog ontbreekt,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Morabeza Tobacco – “Temperature”

Er is reeds veel geschreven over het mysterieuze Zweedse duo Morabeza Tobacco sinds de release van hun gelijknamige debuutalbum Morabeza Tobacco uit…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kiwi Jr. - "Night Vision"

Kiwi Jr. slaagt er als geen ander in de goden van de indierock te imiteren. Hun grootste hitje “Cooler Returns” klinkt initieel…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.