Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Kiwi Jr. – “Gimme More”

Deze relatief onbekende lo-fi band uit Toronto, Canada is een jonge groep die hun sporen nog volop moet verdienen. Met recent album Footbal Money onder de arm vuren de jonge honden van Kiwi Jr. vroeg in 2020 een nieuwe single op ons af: “Gimme More”.

Deze “Gimme More” is een zeer leuke en onderhoudende single en maakt bij ons vooral blijdschap vrij. Met een glimlach leidt deze band ons de dag door. Eén gitaar die het ritme aangeeft en de andere doet bijna de hele tijd freestyle-gewijs zijn ding. Qua lo-fi gehalte kan dat tellen, maar het werkt wel en is leuk om te horen. En vergis je niet, het is meer dan gewoon plezant. Kiwi Jr. is in staat om mee te doen met de betere lo-fi bands en hoeft daar weinig aan toe te voegen.

Omdat er recent een album is uitgebracht, hoeven we niet direct iets te verwachten. Een relatief onbekende om in de gaten te houden.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

7 januari 2020

About Author

Wouter Vandeweyer


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief