Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Moses Sumney – “Me in 20 Years”

Moses Sumney heeft opnieuw een song gelost van zijn aankomende dubbelalbum græ. “Me in 20 Years” volgt hiermee op de singles “Virile” en “Polly”. Het eerste deel van græ zal binnen ongeveer een maand op de digitale platformen beschikbaar zijn, terwijl het tweede deel op 15 mei arriveert. Voor zijn nieuwste parel legde hij zich samen met Daniel Lopatin en Matt Otto eveneens toe op de productie. Daniel Lopatin (alias Oneohtrix Point Never) liet zich onlangs nog opmerken met de innemende soundtrack voor de film Uncut Gems.

Moses Sumney dringt met “Me in 20 Years” weer door tot op grote emotionele diepten. Zijn treurige en onzekere toekomstblik resulteert in een luisterervaring die zowel prachtig als angstaanjagend is. Waar “Polly” nog enigszins lichtvoetig was, is “Me in 20 Years” eerder een intro naar donkerder getinte muzikale sferen. Hij voelt namelijk de duizelingwekkende leegte naast zich in bed branden en kan zich maar niet ontdoen van de op zijn borst drukkende zwaarte. Op vlak van thematiek gaat Moses dus wel verder aan de slag met de onbeantwoorde of afwezige liefde.

Net als bij “Polly” krijgen we er ook ditmaal een lyric video bij. Het aankomende dubbelalbum lijkt met zekerheid een inwaarts gekeerde reis te worden. Dit intense nummer weet ons alvast aan het geraamte van ons bed te plakken.

Dit vind je misschien ook leuk:
2020FeaturesInstagramUitgelicht

De 20 beste albumhoezen van 2020

‘Don’t judge a book by its cover’ en hetzelfde geldt voor albums. Toch kunnen we er niet onderuit dat vooral albumhoezen onze…
AlbumsRecensies

Moses Sumney - græ (★★★½): Sterk in breekbaarheid

De Amerikaanse Moses Sumney durft al eens zijn bijbelse naamgenoot te benaderen door de beeldende kracht die uitgaat van zijn songs en…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Moses Sumney - "Cut Me"

Moses Sumney is een deler van het soort ‘niets voor mij en een dubbelalbum voor een ander’. De Amerikaanse singer-songwriter kondigde in…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.