FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

GOOSE, Compact Disk Dummies, Equal Idiots, Noordkaap en meer naar Gladiolen 2020!

©CPU – Ymke Dirikx

Het voornemen van Gladiolen was vast en zeker om het jaar goed in gang te zetten en dat is hun vandaag wel degelijk ook gelukt. Het jaarlijkse festival in Olen trekt ieder jaar een paar duizend mensen naar de Kempen en dat ieder jaar opnieuw met een mooi gevarieerde line up. Ook dit jaar mogen we uitkijken naar een resem aan mooie namen die op vrijdag 29 mei en zaterdag 30 mei hun opwachting zullen maken. Als headliners heeft het festival GOOSE met hun NON STOP show en Limburgse muziektrots Noordkaap kunnen strikken. Daarnaast mogen we ook al beginnen uitkijken naar de komst van de Compact Disk Dummies, Equal Idiots, Portland en de Nederlandse sensatie Joost. Verder staan ook Black Leather JacketGestapo Knallmuzik, Fleddy Melculy, Level Six, Mooneye en Callboys Present Belga present om de main stage van Gladiolen in vuur en vlam te zetten. Daarnaast zal er natuurlijk ook weer stevig gedanst kunnen worden op de beats van M.I.K.E. Push, MTOW, Amber Broos, M&T feat. MC Mota, Skyve ft. Flo Windey, Maxus, Laston & Geo, Cappu & Chino, Arthur Lewis, Leon Mills, Goe Our In Den Otto, DJ Wout en Ilse Liebens. Voor zaterdag 30 mei staat er nog een verrassingsact op de programmatie, maar die zal pas later gecommuniceerd worden.

De ticketverkoop van Gladiolen start deze zaterdag om 10u. Voor meer informatie en het blokkenschema kan je terecht op de site van het festival.

Een overzicht per dag op alfabetische volgorde (nieuwe namen in het cursief):

Vrijdag 29 mei: Amber Broos – Black Leather Jacket – Callboys presents Belga – Equal Idiots – Gestapo Knallmuzik – GOOSE -Joost – Laston & Geo -Maxus – Mike P.U.S.H. – MTOW – M&T ft. MC Mota – Skyve ft. Flo Windey

Zaterdag 30 mei: Arthur Lewis – Cappu & Chino – Compact Disk Dummies – DJ Wout – Fleddy Melculy – Goe Our In Den Otto – Ilse Liebens – Leon Mills – Level Six – Mooneye – Noordkaap – Portland – Tivalo & Friends

1875 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Crammerock 2023 (Festivaldag 1): Samenvatting van een hele festivalzomer

Na een goede drie maanden vol festivals zijn we alweer bijna op het einde van het Belgische festivalseizoen aangekomen. Traditiegetrouw is Crammerock…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Joost - "Droom Groot"

Het zou heel goed kunnen dat je de muziek van Joost Klein niet goed vindt, maar het is heel moeilijk om iets…
InstagramLiveRecensies

Pukkelpop 2023 (Festivaldag 3): Van mysterie naar hysterie

De derde dag van Pukkelpop begon nogal wisselvallig door de regen en dat liet iedereen plots een klein beetje panikeren. Gelukkig klaarde…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.