FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

GOOSE, Compact Disk Dummies, Equal Idiots, Noordkaap en meer naar Gladiolen 2020!

©CPU – Ymke Dirikx

Het voornemen van Gladiolen was vast en zeker om het jaar goed in gang te zetten en dat is hun vandaag wel degelijk ook gelukt. Het jaarlijkse festival in Olen trekt ieder jaar een paar duizend mensen naar de Kempen en dat ieder jaar opnieuw met een mooi gevarieerde line up. Ook dit jaar mogen we uitkijken naar een resem aan mooie namen die op vrijdag 29 mei en zaterdag 30 mei hun opwachting zullen maken. Als headliners heeft het festival GOOSE met hun NON STOP show en Limburgse muziektrots Noordkaap kunnen strikken. Daarnaast mogen we ook al beginnen uitkijken naar de komst van de Compact Disk Dummies, Equal Idiots, Portland en de Nederlandse sensatie Joost. Verder staan ook Black Leather JacketGestapo Knallmuzik, Fleddy Melculy, Level Six, Mooneye en Callboys Present Belga present om de main stage van Gladiolen in vuur en vlam te zetten. Daarnaast zal er natuurlijk ook weer stevig gedanst kunnen worden op de beats van M.I.K.E. Push, MTOW, Amber Broos, M&T feat. MC Mota, Skyve ft. Flo Windey, Maxus, Laston & Geo, Cappu & Chino, Arthur Lewis, Leon Mills, Goe Our In Den Otto, DJ Wout en Ilse Liebens. Voor zaterdag 30 mei staat er nog een verrassingsact op de programmatie, maar die zal pas later gecommuniceerd worden.

De ticketverkoop van Gladiolen start deze zaterdag om 10u. Voor meer informatie en het blokkenschema kan je terecht op de site van het festival.

Een overzicht per dag op alfabetische volgorde (nieuwe namen in het cursief):

Vrijdag 29 mei: Amber Broos – Black Leather Jacket – Callboys presents Belga – Equal Idiots – Gestapo Knallmuzik – GOOSE -Joost – Laston & Geo -Maxus – Mike P.U.S.H. – MTOW – M&T ft. MC Mota – Skyve ft. Flo Windey

Zaterdag 30 mei: Arthur Lewis – Cappu & Chino – Compact Disk Dummies – DJ Wout – Fleddy Melculy – Goe Our In Den Otto – Ilse Liebens – Leon Mills – Level Six – Mooneye – Noordkaap – Portland – Tivalo & Friends

1306 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Goose - "Viper"

Goose is al gigantisch lang een vaste waarde in ons land, maar heeft zijn naam sinds het NONSTOP-project nog eens met fluostift…
2020FeaturesInstagramUitgelicht

Het elftal van 2020 volgens verschillende Belgische artiesten

We hebben jullie de afgelopen weken overrompeld met onze lijstjes. Hoog tijd dus om eens wat andere mensen aan het woord te…
2020FeaturesInstagramUitgelicht

De 25 beste Belgische albums van 2020

Het was een vreemd jaar, 2020. Heel wat concerten gingen in rook op, festivals konden niet doorgaan en muziek werd uitgesteld. Toch…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.