Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Tyler, The Creator – “Best Interest” & “Group B”

©CPU – Freya Goossens

Het is kerst en dan gebeurt het wel eens dat we een onverwacht cadeautje onder onze boom vinden. Tyler, The Creator loste namelijk geheel zonder waarschuwing twee gloednieuwe nummers. Het is nog maar van mei geleden dat de voormalige Odd Future-frontman IGOR uitbracht en daarmee een van de beste platen van het jaar uitbracht. De Amerikaan schuwt de controverse nooit en dat maakt hem net zo geliefd bij zijn fans. Volgend jaar zakt Tyler alvast nog eens af naar Europa met onder andere een show op het Nederlandse festival Down The Rabbit Hole op de planning. Het is echter nog onduidelijk of er ook een Belgische show volgt. Laten we hopen van wel, want ook de twee nieuwe nummers zijn weer van de bovenste plank.

“Best Interest” is een nummer dat eigenlijk al op IGOR had moeten staan, maar niet geheel afgeraakte. We zijn dan ook heel blij dat het nummer dan toch zijn release krijgt, want dit is weer een heerlijke reis door het brein van een genie. In exact twee minuten en veertien seconden weet hij toch weer heel doordacht uit de hoek te komen. De soulvibe mag er in ieder geval wezen en de zang doet ons bij momenten denken aan Frank Ocean. Op “Group B” krijgen we weer zijn markante, diepe stemgeluid te horen, dat alweer heel innemend overkomt. Op een soulsample toont Tyler zijn rapskills en dat is de moeite. “Best Interest” en “Group B” zijn twee sterke B-kantjes van IGOR, die onze honger naar nog meer nieuwe muziek van Tyler, The Creator vergroot.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1423 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsFeatured albumsRecensies

Tyler, The Creator - CALL ME IF YOU GET LOST (★★★★½): Wedergeboorte van een relschopper

Er schijnt weer een nieuw tijdperk te zijn aangebroken in het leven van Tyler, The Creator, of zo voelt het alleszins toch…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tyler, The Creator - "WUSYANAME"

Bij sommige artiesten krijg je het gevoel dat er bij elk nieuw album ook een nieuw tijdperk aanbreekt, zoals bij St. Vincent…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tyler, the Creator - "LUMBERJACK"

Met IGOR maakte Tyler, the Creator een van de beste platen van 2019, maar een echt grootse tour volgde er nooit dankzij ons favoriete…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.