Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Kovacs & Metropole Orkest – “Crazy”

Foto: Bart Kuykens

Onze noorderburen hebben enkele straffe stemmen, waar we ook die van Sharon Kovacs of kortweg Kovacs zeker kunnen bij rekenen. De 29-jarige zangeres uit Baarlo wist op te vallen door haar innemende stemgeluid en lichtjes jazzy popmuziek, die haar in heel Europa populair maakt. Vooral in Duitsland is ze een grote ster en staat ze er geregeld voor volle zalen, maar ook in haar thuisland blijft ze voor uitverkocht publiek spelen.

“Crazy” is opnieuw een samenwerking met het Metropole Orkest, waarmee ze nu een reeks shows in Nederland geeft. Het nummer bevat heel wat mysterie en valt goed in de smaak door de mooie symfonieën die goed bij Kovacs’ stem passen. Ondanks dat het nummer nog geen vier minuten duurt, heb je het gevoel dat de tijd stil staat en het nummer je helemaal inpalmt. Dat Alex Callier het nummer meeschreef, verrast niet en verklaart de lichte James Bond-vibe.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

19 december 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief