Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single 070 Shake – “Under The Moon”

070 Shake dartelt al geruime tijd door het hiphoplandschap en werkte in een niet al te ver verleden samen met Kanye West en Pusha T. Dat ze in de zomer dan ook een nieuwe deal tekende op G.O.O.D. Music (het label van Kanye) is dan ook nog maar eens het bewijs dat we ze nauwlettend in de gaten moeten houden. Deze zomer kondigde ze nog aan dat haar nieuwe album Modus Vivendi binnenkort zou verschijnen, maar de release werd tot onze grote spijt verhuisd naar 17 januari 2020. Gelukkig loste ze nu met “Under The Moon” toch nog wat muziek dit jaar.

070 Shake heeft de afgelopen jaren heel hard gesleuteld aan haar eigen, unieke sound en daar is ze wonderwel met verve in geslaagd. Op “Under The Moon” mengt ze pop en hiphop op haar eigen manier en dat resulteert in een heel sterk nummer. Naast haar slim doordachte sound, is het ook haar rauw stemgeluid dat weer indruk weet te maken op “Under The Moon”. Gehuld in een laagje autotune geeft dit het geheel een zeer catchy touch en het refrein nog leuker. 070 Shake maakt het lange wachten even goed, maar we hopen nu vooral dat haar nieuwe album niet nog langer op zich zal laten wachten.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

14 december 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief