Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Jaguar Sun – “Forever and More”

Jaguar Sun brengt het zonnetje in huis met zijn bedroompop. Chris Minielly uit Canada is nog niet lang bezig, maar was al met elke single in staat om ons in een roes te laten belanden. De jongeman kwam terecht onder de vleugels van Nice Guys Records en dan weet je natuurlijk al aan wat voor zeemzoeterigheid je je kan verwachten. “Forever and More” is een nieuwe single van Jaguar Sun, die voorlopig nog geen belofte van een volgende ep of een debuutplaat met zich meebrengt.

“Forever and More” kent een intro die op zich al volstaat om harten te breken, lijmen of sneller te laten slaan. Die gitaar doet enorm veel aan de sfeer, zodanig veel zelfs dat de titel alvast de juiste richting lijkt aan te duiden van hoeveel repeatknop-indrukbewegingen dit nummer waard is. De instrumentatie raakt niet één, maar al de bereikbare gevoelige snaren. In de strofe is het dan weer de voorzichtige samenzang die een mooie factor betekent en misschien ook wel als een soort veilig ankerpunt kan fungeren. Jaguar Sun weet duidelijk wat hij aan het doen is. Hij krikt een in wezen eenvoudig nummer op tot iets dat je kan roeren tot in je binnenste.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

13 december 2019

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief