Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

Lokerse Feesten pakt uit met Lionel Richie

©CPU – Chris Stessens

Buiten regent het pijpenstelen, maar ook in de festivalwereld regent het tegenwoordig namen. Rock Werchter, Suikerrock, Graspop… allemaal pakten ze afgelopen weken uit met headliners van formaat en dus kon Lokerse Feesten niet achterblijven. Daarom pakt het festival uit met Lionel Richie als eerste naam! De Amerikaanse zanger zal de eerste fastivaldag op 31 juli mogen afsluiten. Lionel Richie is een levende legende en treedt tegenwoordig op z’n zeventigste nog altijd op. Met hits als “All Night Long” en “Hello” staat elke show van de man garant voor een feestje. Straffe boeking van Lokerse Feesten! Hopelijk snel meer van dat.

Lokerse Feesten vindt plaats van 31 juli tot en met 9 augustus. De ticketverkoop voor 31 juli is reeds gestart. Meer info vind je op de website van het festival.

9 december 2019

About Author

Lucas Palmans


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief