Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Stone Temple Pilots – Fare Thee Well

Stone Temple Pilots zonder Scott Weiland is zoals Nirvana zonder Kurt Cobain. Maar in tegenstelling tot Nirvana probeerden de andere bandleden na het ontslag in 2013 en later het overlijden van Weiland in 2015 toch om STP in leven te houden. Het bleken palliatieve zorgen. Zelfs wijlen Chester Bennington van Linkin Park stond even achter de microfoon.

Sinds 2016 is er een nieuwe zanger: Jeff Gutt. In 2018 bracht de band met hem al een selftitled album uit, en in februari 2020 volgt Perdida. ”Fare Thee Well” is de eerste single die we te horen krijgen van die nieuwe plaat. Wat ons betreft mag het ook meteen de laatste zijn. Er blijft niets meer over van wat STP ooit zo spannend maakte. De band die ons in de jaren negentig de rauwe grungealbums Core en Purple cadeau deed, is zonder Weiland verworden tot een glad classic rock ensemble. “Fare Thee Well?”. Graag, tenzij de de rest van de songs op Perdida straks van een ander kaliber is.

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify!

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Stone Temple Pilots - "Three Wishes"

Toen Pixies, Sonic Youth en Dinosaur Jr. eind jaren tachtig een spoorlijn aanlegden, was het Nirvana dat als eerste grungetrein vanuit Seattle…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.