Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single IAMDDB – “Famous”

© Maxim Meyer-Horn

IAMDDB is in België een van de meest populaire rapsters en stond de afgelopen zomers op grote Belgische festivals zoals Rock Werchter en DOUR. Ondertussen heeft ze al vijf ep’s en mixtapes uitgebracht en blijft ze ononderbroken werken aan nieuwe muziek. Haar grootste hit scoorde ze met “Shade”, waarmee je elk urbanfeestje ondersteboven krijgt. Maar ook haar andere nummers hebben een coole vibe, waardoor ze zich van haar collega’s onderscheidt.

Op “Famous” gaat Diana De Brito voor een iets meer latin-geïnspireerde sound die we ook met acts à la Kali Uchis zouden associëren. Het gaat IAMDDB echt goed af en zorgt ervoor dat we opnieuw helemaal fan zijn van het 23-jarige talent uit Manchester. IAMDDB vindt zich telkens weer opnieuw uit en durft met haar sound te experimenteren. In het verleden lukte het haar niet altijd om ons te overtuigen, maar “Famous” is opnieuw een zeer leuke single van IAMDDB.

Op maandag 9 maart staat IAMDDB in de Trix. Tickets gaan vanaf 13 december 10u in verkoop via de Trix.

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify!

6 december 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief