banner

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Becky Hill – “Only You”

De Britse powerstem Becky Hill maakte haar eerste stappen in een talentenjacht, zoals heel wat andere jonge popacts. Winnen deed ze The Voice UK niet, maar met de steun van haar coach Will.I.Am maakte ze belangrijke contacten. Inmiddels kennen we haar stem vooral door haar talrijke samenwerkingen met dj’s en producers, die allemaal fan zijn van het unieke stemgeluid van de 25-jarige zangeres. Dit jaar bracht ze haar eerste mini-album Get To Know uit, waarop ze al haar releases tot nu toe bundelde en ook nog ruimte maakte voor enkele nieuwe nummers.

Het kerstseizoen is van start gegaan als je van je favoriete artiesten een kerstsingle te horen krijgt. Ook Becky Hill heeft een mooie kerstballade gemaakt, die we zeker zullen opzetten bij het inpakken van onze kerstcadeaus. “Only You” bevat een koor en elk geluidseffectje dat je aan een kerstnummer linkt. Uiteraard gaat het over de liefde en dus worden de clichés snel afgevinkt, maar met Kerst mag het wel wat kitscherig zijn. Vrolijk kerstfeest, Becky!

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify!

1411 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singles

Nieuwe single Moses Boyd – “Only You”

Hoeveel creatief en muzikaal talent kan je hebben? Niet veel meer dan Moses Boyd: amper achtentwintig jaar en nu al de trots…
Features

De vijf van "Den Beir" - 95

Een nieuwe week, een nieuwe round-up van een vijftal liedjes die we verder niet besproken hebben. Een beetje te ontdekken en zeker…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.