Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

Angèle tweede headliner van Dour 2020!

© CPU – Sven Michiels

De veroveringstocht van Angèle nam de afgelopen twee jaren buitengewoon grote proporties en ook volgend jaar zal ze weer op een festivaltour vertrekken. Op zaterdag 18 juli zal ze haar enigste Belgische festivaloptreden geven op The Last Arena van Dour en zullen weer duizenden tienerharten sneller kloppen als de Brusselse met haar liveband de nummers van haar debuut Brol zal brengen. In 2018 speelde ze eerder ook al op Dour, maar nu staat ze dus helemaal bovenaan de affiche. Dour maakte eerder ook al bekend dat A$AP Rocky de headliner op zaterdag is. Op meer namen moeten we niet al te lang wachten.

Het Waalse festival bij uitstek zal volgend jaar van woensdag 15 juli tot zondag 19 juli doorgaan. De ticketverkoop start deze vrijdag om 10u. Voor meer info kan je terecht op de site van het festival.

Een overzicht per dag op alfabetische volgorde (nieuwe namen in het cursief):

Woensdag 15 juli 2020: /

Donderdag 16 juli 2020: /

Vrijdag 17 juli 2020: Yves Tumor

Zaterdag 18 juli 2020: A$AP Rocky – Angèle – Dirtyphonics (live)

Zondag 19 juli 2020: Floating Points

5 december 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief