Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

Ook The Killers naar TW Classic 2020!

Momenteel wachten we in volle spanning op de eerste namen van Rock Werchter, maar het ‘kleine’ zusje TW Classic voegde zonet een nieuwe klepper toe aan hun line up. De Amerikaanse rockband The Killers zakt volgende zomer op zondag 21 juni af naar de heilige weide van Werchter naast de eerder aangekondigde muzieklegende Paul McCartney. The Killers waren in 2018 eerder al headliner op Rock Werchter waar de groep rond Brandon Flowers in 2017 hun vijfde album Wonderful Wonderful voorstelden. De groep uit Las Vegas scoorden al heel wat wereldhits zoals “Somebody Told Me”,  “Mr. Brightside” en “Human” waarmee ze de weide helemaal mee zullen krijgen. Met The Killers en Paul McCartney staan er nu al twee grote namen op TW Classic en verdere acts volgen weldra. De ticketverkoop is reeds gestart.

Voor meer informatie kan je terecht op de site van het festival.

29 november 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief