Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Grimes – “My Name Is Dark (Art Mix)”

We hebben bij Dansende Beren een boontje voor interessante alternatieve popacts zoals Charli XCX, Eartheater of FKA Twigs, maar ook Grimes behoort tot onze favorieten. De Canadese zangeres is een echte performanceartiest en weet telkens weer opnieuw boeiende shows neer te zetten. In het verleden stond ze vaak in de media omwille van haar relaties met onder andere Robert Pattinson en Elon Musk, maar wij zijn eerder geboeid door haar interessante muziek.

“My Name Is Dark (Art Mix)” heeft een iets muzikalere insteek dan we eigenlijk van Grimes gewend zijn, maar heeft nog altijd dat interessante Grimeskantje waar we zo’n fan van zijn. De gitaren gieren even hard als haar stem en net die wisselwerking werkt zeer goed. Grimes weet zichzelf telkens weer opnieuw uit te vinden en dat maakt haar des te boeiender. We kijken alvast uit naar haar nieuwe album, dat er volgend jaar aankomt.

Grimes’ nieuwe album Miss Anthropocene verschijnt op vrijdag 21 februari 2020.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

29 november 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief