Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Grimes – “My Name Is Dark (Art Mix)”

We hebben bij Dansende Beren een boontje voor interessante alternatieve popacts zoals Charli XCX, Eartheater of FKA Twigs, maar ook Grimes behoort tot onze favorieten. De Canadese zangeres is een echte performanceartiest en weet telkens weer opnieuw boeiende shows neer te zetten. In het verleden stond ze vaak in de media omwille van haar relaties met onder andere Robert Pattinson en Elon Musk, maar wij zijn eerder geboeid door haar interessante muziek.

“My Name Is Dark (Art Mix)” heeft een iets muzikalere insteek dan we eigenlijk van Grimes gewend zijn, maar heeft nog altijd dat interessante Grimeskantje waar we zo’n fan van zijn. De gitaren gieren even hard als haar stem en net die wisselwerking werkt zeer goed. Grimes weet zichzelf telkens weer opnieuw uit te vinden en dat maakt haar des te boeiender. We kijken alvast uit naar haar nieuwe album, dat er volgend jaar aankomt.

Grimes’ nieuwe album Miss Anthropocene verschijnt op vrijdag 21 februari 2020.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1275 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Grimes - Miss Anthropocene (★★★★): Conventie van contradicties

Claire Boucher brak tien jaar geleden door als diy-artiest uit de undergroundmuziekwereld van Montréal. Grimes loste op vijf jaar tijd vier albums…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Grimes - "Delete Forever"

De Canadese artieste Grimes is zwanger en niet alleen van een plaat. In het begin van het jaar maakte het 31-jarige multi-talent…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Grimes - “4ÆM”

In aanloop naar de voor 21 februari aangekondigde release van haar vijfde album Miss Anthropocene, blijft de Canadese electropopfee Grimes singles lossen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.