Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Weeknd – “Heartless”

The Weeknd

The Weeknd is helemaal terug van weg geweest met een nieuwe fase die hij gisteren aankondigde op zijn sociale media als ‘A new brain melting psychotic chapter‘. Het was een jaartje wachten op nieuwe muziek, na het controversiële album My Dear Melancholy, over zijn heartbreak met Selena Gomez. De Canadese singer-songwriter herinneren we ons wellicht allemaal van de alom bekende pop/r&b nummers “Starboy”, “Can’t Feel My Face” en “Call Out My Name”. The Weeknd weet hoe hij hits kan scoren, en heeft er wellicht wéér een te pakken

Met “Heartless” houdt Abel Tesfaye vast aan wat we van hem, als zijn persona The Weeknd, kunnen verwachten. Het nummer gaat over liefde, seks, drugs en geld, maar heeft opnieuw een gebroken, melancholische ondertoon. Zijn woelig liefdesleven is dan ook telkens breed uitgesmeerd in de Amerikaanse media, waardoor we kunnen zeggen dat dit zijn signature is geworden. De sound van het nummer ligt meer in lijn met zijn album Starboy, waarin hij meer met beats en trapinvloeden experimenteert, dan het gevoelige en melodische My Dear Melancholy,. Een nummer met een hoger gangstergehalte dus.

Wij zijn alvast heel benieuwd naar hoe zijn nieuwe album er gaat uitzien!

Facebook / Twitter / Website

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dean Lewis - “Looks Like Me”

Dean Lewis brak in eigen land, Australië, door in 2016 met het prachtige “Waves”. De rest van de wereld wist hij in…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Swedish House Mafia & The Weeknd - "Moth To A Flame"

Swedish House Mafia vierde in juli na een lange afwezigheid hun terugkeer langs de grote poort. De nieuwe single “It Gets Better”…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hope Tala - "Tiptoeing"

Wie de West-Londense Hope Tala nog niet op zijn aanbevolen afspeellijst is tegengekomen, heeft duidelijk wat gemist. De 23-jarige Hope creëert al…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.