Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

A$AP Rocky eerste headliner van Dour 2020!

Dour maakte vorige week bekend dat ze deze week met hun eerste naam zouden komen en dat doen ze ook. Niemand minder dan A$AP Rocky komt namelijk zijn afgezegd optreden van dit jaar inhalen op de komende editie van het Waalse festival. Dit jaar moest de Amerikaan nog verstek geven, nadat hij, na een incident in Zweden, een maand in de cel belande. Volgend jaar komt hij dat optreden inhalen en dat op zaterdag 18 juli op The Last Arena. A$AP Rocky zijn laatste plaat Testing kon op heel wat positieve reacties rekenen, al valt af te wachten of hij tegen dan al met nieuw werk komt.

Vorige week maakte de organisatie ook bekend dat La Salle Polyvalente vervangen zal worden door twee gloednieuwe tenten. La Garage is de tent waar we terecht zullen kunnen voor punk, metal en alles wat met gitaren te maken heeft, terwijl La Chaufferie dan weer een alternatief zal bieden voor de Red Bull Elektropedia. De ticketverkoopt van Dour start vrijdag 6 december om 10u. De volgende namen worden weldra bekend gemaakt.

Voor meer info kan je terecht op de site van het festival.

26 november 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief