Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Carlie Hanson – “Side Effects”

Voor Carlie Hanson zich helemaal op de muziek stortte, was ze nog bediende bij fastfoodketen McDonalds, waar ze dagelijks burgers maakte. Nu maakt ze andere burgers helemaal gelukkig, namelijk fans van punkpop en dus verbaast het niet dat ze door velen de nieuwe Avril Lavigne wordt genoemd. Dit jaar kwam haar eerste ep Junk uit en ging ze op tour met onder andere Yungblud, Troye Sivan en Kim Petras. In 2020 gaat ze volop voor haar eerste langspeler en haar fans kijken er al ontzettend hard naar uit.

“Side Effects” is iets minder punk-georiënteerd dan we de laatste tijd van Hanson gewend zijn. Live bevat dit nummer veel meer gitaar, maar ook deze versie is zeker niet mis, aangezien ze er een veel breder publiek mee zal aanspreken. Met de release van fanfavoriet “Side Effects” bedankt ze haar fans voor een bewogen jaar en mikt ze duidelijk op nog grotere dingen. Schrijf haar naam dus maar in grote letters op, want we gaan nog het een en ander van deze stoere madam horen.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

22 november 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief