Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Maggie Rogers – “Love You For A Long Time”

Foto: Olivia Bee

Gisteren werden de genomineerden voor de Grammy’s voorgesteld en in de categorie ‘Best New Artist’ is ook Maggie Rogers genomineerd. In 2017 debuteerde de Amerikaanse singer-songwriter met haar ep Now That The Light Is Fading, waarop ook “Alaska” te vinden is. In een masterclass was popicoon Pharrell Williams zodanig onder de indruk dat het filmpje viraal ging en ze al snel uitgroeide tot een rijzende ster. Dit jaar kwam dan eindelijk haar debuutalbum Heard It In A Past Life uit, waarmee ze ons finaal voor zich won.

Een dag na haar belangrijke nominatie brengt Rogers met “Love You For A Long Time” een waanzinnig goed nummer uit, dat ook niet slecht op haar album had misstaan. De single handelt over verliefd worden en we krijgen meteen vlinders in de buik wanneer we haar stem weer horen. “Love You For A Long Time” is precies wat we van Maggie Rogers verwachten en bevat de juiste mix tussen indie, folk en pop. De Grammy zal ze door een bikkelharde concurrentie (o.a. Lizzo en Billie Eilish) wellicht niet binnen halen, maar onze eeuwige liefde heeft ze.

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

 

21 november 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief