Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Blossoms – “The Keeper”

© CPU – Ymke Dirikx

Blossoms blijft productief en brengt op 21 januari met Foolish Loving Spaces alweer hun derde album uit. Hun debuut losten ze in 2016 en zette hen meteen in hun thuisland op de kaart. Ondertussen verkopen ze arena’s uit en in hun thuisstad Stocksport speelden ze zelfs een uitverkochte stadionshow. Ondanks het feit dat hun derde album nog niet eens verschenen is, werkt het vijftal tussen hun overvolle concertagenda nu al aan hun vierde album. Soundwise heeft de groep ondertussen wel een kleine ontwikkeling ondergaan en dat horen we ook op hun kakelverse single “The Keeper” terug.

Op “The Keeper” mengt Blossoms met succes nog eens britpop met hun kenmerkende synthklanken. Het resultaat mag er wezen, want we horen vijf volwassen muzikanten die muziek maken vanuit hun hart en niet meteen de commerciële richting kiezen. De piano werkt heel goed op “The Keeper” en wordt ook bewust op de voorgrond geplaatst waardoor we toch ook wel een beetje aan The Beatles moeten denken. De vrouwelijke backingvocals hadden misschien wel niet meteen gehoeven aangezien dat het nummer bijna iets te theatraal dreigt te maken. Blossoms stelt niet teleur met “The Keeper” en maakt ons toch wel benieuwd naar hun derde lp.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

21 november 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief