Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sports Team – “The Races”

©CPU – Chris Stessens

Sports Team mogen we alvast rekenen tot een van onze ontdekkingen van het afgelopen jaar. Het zestal uit Londen kende de afgelopen maanden een forse opgang met shows op Glastonbury, Reading & Leeds en de main stage van Rock Werchter. Daarbovenop toerde het charmante gezelschap in september door de VS en in oktober waren ze nog de opener van Two Door Cinema Club. De wind zit hen duidelijk in de zeilen en dat bewijst ook het succes van hun voorgaande single “Fishing“. Volgens VEVO zijn ze trouwens een act die je in 2020 zeker en vast in de gaten moet blijven houden. Met hun typisch Britse humor pakken ze ons ook weer op hun nieuwe single “The Races” helemaal in.

Sports Team blijft trouw aan hun sound op “The Races”, maar toch merk je dat de nummers nu nog beter in elkaar zitten en sterker geproducet zijn dan wat ze voordien hebben gemaakt. Dat Sports Team niet de meest verfijnde muzikanten zijn, verklapten ze onlangs bij ons op Rock Werchter, maar net dat geeft “The Races” dat extra edgy en ruw randje. De energie en het charisma van frontman Alex Rice werken weer zeer aanstekelijk en tillen het nummer naar een geheel ander level. De progressie die Sports Team maakt, stemt ons verder positief en doet ons hopen dat we al gauw mogen genieten van een debuutplaat.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1672 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Sports Team - Gulp! (★★★½): Gesputter met de vlam in de pijp

Een albumcover die in het oog springt, zet aan tot luisteren. Helaas leek Sports Team, met die ideologie in het achterhoofd, vergeten…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sports Team - "Dig!"

Soms gaan de dingen des levens niet meteen zoals gepland. Iets dat klaarblijkelijk vaker het geval is als je in een band…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sports Team - "The Drop"

‘It’s okay to like Sports Team’, staat er tegenwoordig op heel wat affiches doorheen het Verenigd Koninkrijk. Een ietwat aparte marketingstrategie, maar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.