Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Zara Larsson – “Invisible”

©CPU – Freya Goossens

In 2008 kwam de grote droom van de toen tienjarige Zweedse Zara Larsson uit toen ze de nationale talentenjacht won met haar uitvoering van Céline Dions “My Heart Will Go On”. Deze kickstart plaatste haar in het middelpunt van de Zweedse muziekindustrie. Tien jaar later bewees ze met de release van “Lush Life” en het daaropvolgende optreden van “This One’s For You” met David Guetta op het EK 2016 dat ze klaar was voor internationaal sterrendom. Het bleef echter niet bij deze succesvolle start. De uitgesproken feministe en charismatische Zara Larsson bewijst keer op keer dat ze de hype verdient met haar lange lijst popbangers.

Met “Invisible” laat het Zweedse popfenomeen opnieuw een inspirerende song op ons los. Ze nam haar nieuwe single speciaal op voor de Netflix Original animatiefilm Klaus. Zoals het hoort bij de soundtrack van een geanimeerde familiefilm is het een inspirerend volkslied in de vorm van een epische ballade. De vriendelijke boodschap van het lied past perfect bij het kerstthema van de film. Het kan ons allemaal inspireren om wat meer begrip te hebben voor elkaar. In samenwerking met songwriter Justin Tranter levert ze opnieuw een staaltje professionalisme af. Een beetje afgestapt van haar power popsongs brengt ze een hartverwarmende song die je zal meeslepen in het verhaal, dat staat vast.

Facebook / Twitter / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Galantis, David Guetta & Little Mix - "Heartbreak Anthem"

De laatste maanden waren zeer turbulent voor de vrouwen van Little Mix. Jesy verliet de groep, en Leigh-Anne verloofde zich en geraakte…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Duran Duran – “Invisible”

Het eerste nieuwe materiaal van Duran Duran in zes jaar tijd: hongerig als een wolf waren we er niet naar. Maar wat…
AlbumsRecensies

Zara Larsson - Poster Girl (★★): Lange aansleep, teleurstellend hoogtepunt

We zeggen al langer dat Scandinavië een broeihaard is van gruwelijk aanstekelijke popmuziek. De 23-jarige Zara Larsson zit daar niet voor het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.