Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Zara Larsson – “Invisible”

©CPU – Freya Goossens

In 2008 kwam de grote droom van de toen tienjarige Zweedse Zara Larsson uit toen ze de nationale talentenjacht won met haar uitvoering van Céline Dions “My Heart Will Go On”. Deze kickstart plaatste haar in het middelpunt van de Zweedse muziekindustrie. Tien jaar later bewees ze met de release van “Lush Life” en het daaropvolgende optreden van “This One’s For You” met David Guetta op het EK 2016 dat ze klaar was voor internationaal sterrendom. Het bleef echter niet bij deze succesvolle start. De uitgesproken feministe en charismatische Zara Larsson bewijst keer op keer dat ze de hype verdient met haar lange lijst popbangers.

Met “Invisible” laat het Zweedse popfenomeen opnieuw een inspirerende song op ons los. Ze nam haar nieuwe single speciaal op voor de Netflix Original animatiefilm Klaus. Zoals het hoort bij de soundtrack van een geanimeerde familiefilm is het een inspirerend volkslied in de vorm van een epische ballade. De vriendelijke boodschap van het lied past perfect bij het kerstthema van de film. Het kan ons allemaal inspireren om wat meer begrip te hebben voor elkaar. In samenwerking met songwriter Justin Tranter levert ze opnieuw een staaltje professionalisme af. Een beetje afgestapt van haar power popsongs brengt ze een hartverwarmende song die je zal meeslepen in het verhaal, dat staat vast.

Facebook / Twitter / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Zara Larsson - "End Of Time"

Over het vierde, aankomende album van Zara Larsson wordt al hevig gespeculeerd. De zangeres maakte bekend dat het eraan komt, maar hoe…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Céline Dion - "I'll Be"

Céline Dion en legendarische soundtracks lijken zowat hand in hand te gaan met elkaar. Zo is ze natuurlijk het meest gekend voor…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Bebe Rexha - Bebe (★★★½): Uit de schaduw

Het is een goede tien jaar geleden dat de Amerikaanse Bleta Rexha – Bebe Rexha in de popvolksmond – haar eerste platencontract…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.