Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Wallace Vanborn – “Even A Broken Guru Is Right At Least Two Times A Day”

Het vierde album van het Gentse rocktrio Wallace Vanborn ligt bijna in de rekken. Na een albumpauze van een slordige vier jaar zal A Scalp For The Tribe vanaf 15 november verkrijgbaar zijn bij de betere muziekhandelaar. Enkele weken geleden kregen we als aperitiefje de eerste single “From A To Yellow” te horen. Als voorgerecht op het volledige album zijn we nog eventjes zoet met de tweede single die de groep zonet uitbracht.

Wie de band de afgelopen jaren live aan het werk zag, zal het nieuwe nummer, met de ellenlange titel “Even A Broken Guru Is Right At Least Two Times A Day” misschien wel al gehoord hebben. Zanger Ian Clement gaat op een bezwerende en bijna spoken word manier door de lyrics. Gitaar en bas begeleiden de frontman op een heel monotone manier. Het contrast tussen de droge strofes met het refrein en de explosieve bridge is daarom heel groot. Wallace Vanborn illustreert met “Even A Broken Guru Is Right At Least Two Times A Day” dat ze hun grootse en destructieve sound nog lang niet kwijt zijn.

Related posts
InstagramLiveRecensies

Therapy? @ Ancienne Belgique (AB): Een parade aan nostalgie

Therapy? en België, het is sinds begin de jaren 90 altijd een mooi huwelijk geweest. Zoals dat in de meeste relaties gaat,…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Endlingr - "Rauchblau"

Wat krijg je wanneer je stonerrock met jazzrock laat botsen? Een ruwe brok psychedelische scape-rock, zoals Endlingr het zelf graag noemt. De…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Paceshifters - "Hurdles"

Wie zich Record Store Day 2019 nog voor de geest kan halen, zal zich heel misschien nog de samenwerking tussen Wallace Vanborn…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.