Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

Iron Maiden bevestigt als eerste headliner van Graspop 2020!

©CPU – Chris Stessens

We hebben er dit jaar gevoelsmatig bijzonder lang op moeten wachten, maar zonet maakte Graspop eindelijk de eerste naam voor hun jubileumseditie bekend. De Britse metallegendes van Iron Maiden zullen op donderdag 18 juni voor de tiende keer hun opwachting maken in de Boeretang. Hun laatste passage dateert pas van 2018, maar dat weerhield de organisatoren niet om hen nog eens als headliner neer te zetten. Het zal ook de tweede keer zijn dat ze de Legacy of the Beast tour naar Graspop brengen. De komst van Iron Maiden betekent ook een extra festivaldag met donderdag 18 juni. Het grootste Belgische metalfestival viert volgend jaar hun vijfentwintigste editie van donderdag 18 juni tot en met zondag 21 juni. Op meer namen zullen we niet al te lang moeten wachten. De ticketverkoop start vrijdag 15 november om 10u.

Meer info vind je op de website van Graspop.

7 november 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


ONE COMMENT ON THIS POST To “Iron Maiden bevestigt als eerste headliner van Graspop 2020!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief