Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Meryn – “One Way Ticket”

Meryn is een van onze groovy noorderburen. Zijn muziek is een mengeling van soulvolle hiphoppop en dat resulteert in toegankelijke deuntjes die de benoeming ‘oorwurm’ al eens kunnen benaderen. Meryn wil ons vooral even meenemen met zijn muziek, weg van alle dagelijkse beslommeringen. Met debuutsingle “One Way Ticket” slaagt hij daar alvast in.

We hebben niet het idee dat we “One Way Ticket” nog nooit eerder hebben gehoord, maar aanstekelijk is het vast en zeker wel. Vooral het refrein vertoont heel wat hitgevoeligheid en ook de instrumentals zitten opvallend goed. Ze geven de zwoele zang van Meryn een strakke tegenpool, waardoor “One Way Ticket” vooral een enkel ticketje richting radio is, als je het ons vraagt. Een goeie producing en een aanlokkelijke stem zijn alvast twee belangrijke troeven die Meryn op zak heeft. Dat belooft!

“One Way Ticket” is de voorbode van een allereerste ep, die eraan komt in het voorjaar.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

3 november 2019

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief