Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Anti-Flag – “Hate Conquers All”

Ah, Anti-Flag: een band die nooit stilzit. Altijd wel iets schunnig in Amerika waarover ze een rebels punkrocknummer kunnen schrijven. Dat is hun business en business is good. De punkers uit Pennsylvania doen het dus ook goed met talloze albums onder de riem en een nieuw album onderweg. “Hate Conquers All” is alweer de tweede single van hun nieuwe plaat 20/20 Vision. Ook een tour door Europa en Amerika staan al vast. Enfin, tijd voor de single.

We worden uit onze zenmode gesleurd door de smerige stem van Donald Trump. Betogen was niet zo makkelijk in de good old days, omdat betogers hard aangepakt werden, wist hij te zeggen. In Brussel doen ze dat tegenwoordig nochtans nog steeds; in Amerika zijn ze niet zoveel gewend, zeker? Bon, terug naar de single. We worden een tweede maal uit onze zetelhang- en zenmodus gehaald door Justin Sane. Hate conquers all! With our backs against the wall! Ja, dit is een Anti-Flag nummer zoals we het kennen. Na het geroep breekt het nummer open met de typische Anti-Flag klank zoals we die gewend zijn. Stil wordt afgewisseld met luid, snel met traag en zang met gitaargeweld. Na een klein minuutje zou je als het ware zin krijgen om in Brussel te gaan betogen of een moshpit in te duiken. We horen Trump een tweede maal voordat het lied ons een laatste uppercut van gitaar en geschreeuw verkoopt en wie zen kan blijven na dit nummer, is een ware yogameester.

20/20 Vision verschijnt op 17 januari. Anti-Flag tourt niet in België, maar wel in Duitsland, Nederland en het Verenigd Koninkrijk.

FacebookWebsite

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Upchuck - "Boss Up"

Al vier jaar maakt Upchuck furore in de undergroundscene van Atlanta, maar 2022 zou zomaar eens kunnen het jaar zijn dat ze…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Anti-Flag - "LAUGH.CRY.SMILE.DIE" (feat. Shane Told)

Al meer dan dertig jaar draait Anti-Flag ondertussen mee in het punkrockwereldje. Met meer dan tien albums in hun discografie mag je…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Cold Brats - "Cli-Check-Mate"

Punk is helemaal terug, en we krijgen er maar niet genoeg van! De mannen van Cold Brats omarmen de punk(mentaliteit) en steken…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.