Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Doja Cat – “Rules”

Doja Cat werd beroemd doordat haar video en single “Mooo!” viraal ging, maar dat ze absoluut meer is dan gewoon de artieste achter de koesong, toonde ze op haar debuutalbum Amala. De Amerikaanse is niet op haar mondje gevallen en wist zichzelf in de kijker van de muziekindustrie te krijgen door haar aanstekelijke raps. In maart was ze in België en interviewden we de wereldster in wording voor de show. Daarin had ze het al over nieuwe muziek en die komt nu eindelijk uit.

Nadat ze drie weken geleden stuntte met een gloednieuwe sound in “Bottom Bitch”, die veel meer punk uitstraalde, is ze nu terug de oude Doja op “Rules”. In het nummer geeft ze aardig van jetje en laat ze zien dat er heel wat vuur in haar zit. Haar flow is onklopbaar sterk en laat je dan ook allesbehalve koud. Waarom ze nog steeds niet dezelfde populariteit als een Cardi B of Nicki Minaj heeft, is ons een raadsel, want Doja Cat weet waar ze mee bezig is. Hiphop at its best!

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

24 oktober 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief