Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single City Park – “Getaway”

City Park is een Nederlandse band, opgericht in Amsterdam. Dit redelijk verse duo brengt r&b die wat ons betreft ook ver voorbij de Amsterdamse grachtengordels mag reiken. Ze klinken steeds aanstekelijk en kunnen naar alle waarschijnlijkheid talrijke dansfeestjes met gemak in gang trappen. Van een eerste langspeler is vooralsnog geen sprake, maar na single “Getaway” kunnen wij alvast niet meer wachten op nieuw materiaal.

“Getaway” is groovy, funky sensualiteit om voor in zwijm te vallen. Niet hooked zijn aan zo’n sound is dan ook een missie zonder beginnen aan. Met onopvallende, maar enorm doeltreffende gitaarlickjes op de achtergrond en een diepe, ronde basklank worden de instrumentals alvast ideaal ingezet. Smeer daarbovenop nog een hoge popstem en blijkbaar ook een talent voor verleiding en je hebt “Getaway”. City Park speelt ook met de op- en afbouw, waardoor je niet enkel aan het grooven slaat, maar daarnaast nog eens vol enthousiasme en aandacht blijft luisteren. Sterk werk.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

19 oktober 2019

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief