Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single G-Eazy feat. Gunna – “I Wanna Rock”

G-Eazy groeide de afgelopen jaren uit tot een van de populairste rappers op deze aardbol met talloze hits achter zijn naam staan. Zijn vorige album The Beautiful & Damned verscheen in 2017 en verkocht meer dan een miljoen exemplaren in zijn thuisland, de Verenigde Staten. Geruchten rond zijn inmiddels vijfde plaat These Things Happen Too gaan al langer de ronde, maar er lijkt nu toch schot in de zaak te komen. Vandaag veranderde hij niet alleen op zijn sociale media zijn profielfoto, ook een nieuw nummer werd uitgebracht. “I Wanna Rock” is een samenwerking met de ‘The King of Drip’ Gunna.

“I Wanna Rock” en de samenwerking met Gunna maakten ons wel heel nieuwsgierig, maar helemaal kan de naam de lading niet dekken. De instrumental is op zich niet slecht, maar begint na een tijdje toch wat te aan spanning af te nemen. Gelukkig is er dan nog de aanzienlijke rapstijl van G-Eazy en zijn harde lines die het nummer toch nog een aanrader maken. Het stukje van Gunna is voor normen van de zelfverklaarde koning van de drip iets minder dan we hadden verwacht. Wie tijd heeft raden we wel aan om eens naar de videoclip te kijken, die zo een trailer voor een Hollywood-blockbuster had kunnen zijn. Nieuws omtrent These Things Happen Too is er nog steeds niet, maar met de release van een eerste nummer kan dat enkel nog maar een kwestie van tijd zijn.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

15 oktober 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief