Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Fritz Kalkbrenner – “Kings & Queens”

De naam Kalkbrenner doet bij menig dansliefhebber wel een belletje rinkelen, al zal die eerder aan Paul doen denken dan aan zijn jongere broertje Fritz. Hoewel ook hij verantwoordelijk was voor het dansbare succes “Sky And Sand”, zijn de schijnwerpers beduidend minder vaak op hem gericht. Onterecht, want naast producen toont hij ook wel eens zijn zangkwaliteiten, zoals op zijn meest recente deephousetrack. 

Met een laagje autotune erbij klinkt het gezang van Fritz Kalkbrenner niet verkeerd, maar “Kings & Queens” is verder niet bepaald een hoogvlieger. Van vernieuwing is weinig sprake: zo snel het nummer uitkwam, zo snel zijn we het vergeten, denken we. Niet dat het heel onaangenaam is, maar het beklijft simpelweg te weinig met vlakke beats. Het instrumentale is evenzeer te weinig uitgediept zonder echte climax waar we naar snakken. Hopelijk presteert de Duitse producer volgende keer beter, misschien als hij nog eens met Paul in zee gaat?

WebsiteFacebook

Ontdek meer muziek op onze Spotify.

11 oktober 2019

About Author

Simon Proost


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief