Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single ONUR – “What U Do”

R&B is al lang geen saai, ééntonig genre meer, maar brengt steeds meer interessante acts naar voren die zowel op muzikaal als visueel vlak weten waar ze naartoe willen. Zo heb je bijvoorbeeld de Britse singer-songwriter en multi-instrumentalist ONUR die aan R&B nog een klein draaitje geeft. Resultaat was zijn debuut-ep A Millennial Rhapsody, dat hij eerder dit jaar uitbracht. Een opvolger is ondertussen ook klaar.

Voor zijn nieuwe single “What U Do” kreeg ONUR de hulp van Max Marlow, die zowel productioneel als tekstueel hielp bij het ontstaan van het nummer. Marlow werkte al samen met Declan McKenna, Kodaline & Snow Patrol en hielp ONUR overduidelijk op de single in het vinden van zijn sound. Het nummer telt aardig wat samples, blazers en groovy beats, waardoor ONUR’s R&B ijzersterk overeind blijft.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

10 oktober 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief