Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Harry Mold – “Python”

Harry Mold, geboren in Basildon, uit een old-school West Ham vader en een in Essex geboren moeder groeide op in Benidorm en Londen. Hij kwam op een cruciaal moment in de muziekwereld terecht. Mold debuteerde dit jaar in juni met zijn explosieve single “Drain”. Hij kleurt buiten de lijntjes en volgt niet gedwee het rechte pad. Als jonge twintiger in 2019 zuigt hij de ervaringen op en zet ze om in muziek.

Elke emotie wordt vertaald in diepgaande spreektaal om vervolgens te exploderen in massieve refreinen. Hij doet zijn bijnaam “H-bomb” dan ook alle eer aan. Ook met zijn tweede single, “Python”, trapt Harry Mold deuren in. Waar “Drain” je in het gezicht sloeg en snel losliet om de schade op te nemen, grijpt “Python” stevig vast en laat niet los.

‘“Python” is een nummer dat ik heb geschreven voor de “slangen” die ons omringen’, zegt Mold. ‘Het was een onmiddellijke reactie op een goede vriend die sleazy was achter mijn rug. Mijn ruwe en eerlijke fuck you voor die types.’ De song is rauw, eerlijk en zal vele mensen doen opstaan en fuck you zeggen tegen de snakes die hen omringen. Vanaf het begin van het nummer komt de jonge en zelfverzekerde muzikant op de proppen met verschroeiende Americanagitaren, een stevige bas en een indrukwekkende vocale uitvoering.

Iedereen heeft van die slangen in zijn leven maar ze zullen binnenkort plaats moeten maken voor Harry Mold. Python komt uit op 4 oktober.

Facebook / Twitter


10 oktober 2019

About Author

Fien De Boe


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief