Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Angèle – “Perdus”

©CPU – Ymke Dirikx

Angèle kan haast als een ongezien succes omschreven worden, want wat ze tegenwoordig aanraakt, verandert binnen de seconde in goud. De Brusselse zangeres brak records met haar debuutalbum Brol en verkocht ook de Lotto Arena uit alsof het niets was. Bovendien staat ze ook drie keer in een uitverkochte Paleis 12 en gaat ze op een heuse tour door Frankrijk, waarvoor eveneens alle tickets de deur uit zijn. België heeft er met haar een kanjer van een popartieste bij, die door haar leuke nummers, charmes en vriendelijke uitstraling voor een immense hysterie zorgt.

Een jaar na de release van haar debuut brengt Van Laeken Brol, La Suite uit met zeven gloednieuwe nummers. Het eerste nummer dat we te horen krijgen is “Perdus”, welk een goed voorbeeld is van melodische trip-pop, wat tegenwoordig ontzettend populair is. Met haar zeemzoete stem straalt ze wat sexappeal uit in haar strofes en laat ze ons niet los tijdens het refrein. Angèle weet waar ze naartoe wil en dat zelfvertrouwen hoor je ook in haar muziek.

Op 8 november komt Brol, La Suite uit.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

10 oktober 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief