Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single MisterWives – “the end”

Het New Yorkse zestal Misterwives heeft een drukke dag voor de boeg, want naast een single release, trekken ze vanaf vandaag op een maand lange tour met Twenty One Pilots door Amerika. Ondanks dat ze al sinds 2012 bezig zijn als band, braken ze nooit echt helemaal door. Hun debuutalbum Our Own House piekte op nummer 31 van de Bilboard Hot 200, en de indierock band heeft inmiddels een enthousiaste fanbase weten op te bouwen.

Kenmerkend voor MisterWives was vroeger een steeds zeer optimistisch klinkende sound, die tegenwoordig iets weemoediger geworden is en iets minder enthousiast overkomt als toen. Het is allemaal iets genuanceerder, afgewerkter en gepolijster geworden, wat voor de ééb wat leuker is dan de andere. Wij zijn vooral fan van hun speelse kantje, en net dat kantje komt in “the end” terug naar voren, hetzij wel in een iets volwassenere versie.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

9 oktober 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief