Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Hana Vu – “Outside”

Hana Vu, deze naam zal je in de nabije toekomst wel nog vaker zien passeren. Deze negentienjarige komt uit Los Angeles en speelt zich momenteel met haar dreamy bedroompop in de kijker van heel wat toonaangevende muziekblogs en artiesten. Met Nilüfer Yanya heeft ze zelfs al een grote fan, die haar onlangs ook al meenam op een groot deel van haar VS tour. Vorig jaar bracht ze een eerste project uit met How Many Times Have You Been Driving en daarvan brengt ze op 25 oktober een opvolger in de vorm van de Nicole Kidman / Anne Hathaway ep. “Outside” is hieruit alvast een smaakmakende single.

Met haar bedroompop duikt ze op “Outside” alweer de wijde wereld in en dat mag gehoord worden. Met een zacht begin waarin een beetje geëxperimenteerd wordt met sampling, weet ze ons al gauw te fascineren. Hana Vu heeft een zeer zachte stem waar we maar al te graag naar luisteren. Het refrein kreeg een mooie volle sound door de toevoeging van drums en synths en dat is meteen ook de start van een sterke opbouw. “Outside” wordt immers steeds vlotter en grootser en dat zorgt voor een sterk finale. Hana Vu schrijven we nu alvast op als een van de ontdekkingen van de komende maanden!

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

9 oktober 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief