Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jarryd James – “Let It Go”

In 2015 bracht Jarryd James zijn debuutalbum Thirty One uit en dat met succes, want het album kwam op plaats twee binnen in de Australische album charts. Er volgden nog een aantal singles van de Australiër, maar het werd bovenal rustig rond Jarryd James. Een album was twee jaar lang in de maak en lijkt nu eindelijk afgeraakt te zijn. De zanger uit Brisbane bracht dit jaar zijn comebacksingle “Slow Motion” uit, maar van een echt succes kunnen we nog niet spreken. Wanneer album nummer twee eraan komt, is nog niet bekend gemaakt, maar een tweede single verscheen nu al.

“Let It Go” is een nummer dat meerdere luisterbeurten nodig heeft om ons te overtuigen. Dat heeft voornamelijk te maken met de wat slopende eerste strofe, die nergens heen lijkt te leiden en die een eenvoudige instrumentatie bevat. Dan is het refrein toch al stukken beter en vooral ook heel zwoel gebracht. Naar het einde toe neemt het nummer dan toch nog eens vaart bij en dat klinkt behoorlijk goed. “Let It Go” is niet het beste wat Jarryd James gemaakt heeft, maar wie het meerdere luisterbeurten geeft, zal toch nog fan kunnen worden van het nummer.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

1292 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Erick The Architect - "Let It Go" (feat. Loyle Carner & FARR)

Erick The Architect kennen we voornamelijk als producer en rapper van Flatbush Zombies. Na hun succesvol coronaprojectje now, more than ever besloten de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jarryd James - "Miracles"

Maandenlang was het opnieuw stil rond Jarryd James. De Australiër opende het nieuwe decennium nochtans met nieuwe muziek in de vorm van…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Jarryd James - "Problems"

Het tweede album is voor veel artiesten het moeilijkste en ook voor Jarryd James liep het uiteindelijk minder vlot dan gedacht. In…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.