Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Wes Reeve – “Waited For Your Call”

Soms wist je niet dat je iets nodig had, tot je het ontdekt hebt. In dat geval past Wes Reeve meer dan goed, want de in Los Angeles wonende zangeres kwam nog maar net op onze radar terecht. Op Spotify kan ze stiekem al als een succes afgestempeld worden, want haar single “Honey, I” sloeg er al in als een bom. Met meer dan 100.000 maandelijkse luisteraars heeft ze dus al aardig wat mensen overtuigd van haar kunnen.

Het zou ons niet verbazen moest haar derde single “Waited For Your Call” haar doorbraak betekenen. Ondanks een redelijk schuchtere, intieme start bouwt de song snel op en sleurt ze ons vanaf het refrein direct mee naar haar dromenland. Naar eigen zeggen is Wes zeer introvert, maar dat zouden we uit haar nieuwe worp niet kunnen afleiden. Ze geeft ons zelfs het gevoel helemaal open te bloeien en heeft ons helemaal in haar greep.

Volg ons ook op Spotify voor meer nieuwe muziek.

4 oktober 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief