Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Coyote Melon – “Casablanca”

© Tina Herbots

‘Honey I’m home’. Een half jaar na zijn laatste release staat de Gentse band Coyote Melon weer aan je voordeur, klaar om je mee te nemen op reis. Bestemming? “Casablanca”. Samen met de eerder verschenen singles (“Parking Lot Sunspot” en “Sebastian”) beloven de Gentenaren een prachtige ep neer te zetten. Daarop zullen we wel nog een dik maandje moeten wachten, maar “Casablanca” zal zeker de honger stillen tot het zo ver is.

De titeltrack van de nieuwe ep, die zal verschijnen op 22 november, begint rustig. Maar op het moment dat Jeroen de Gussem zijn prachtige stem het voortouw neemt, eist de song je volledige aandacht op. Ook de catchy baslijn van het nummer zorgt ervoor dat je onmogelijk kan blijven stilzitten. En dan die gitaren tussendoor: ge-wel-dig! Na het tweede refrein voelt het alsof we écht in “Casablanca” zijn: een oase van rust en zomers genot. Dus, mist u de zomer? “Casablanca” van Coyote Melon geeft je de laatste zonnestralen mee.

Op 4 december komen ze hun nieuwe ep voorstellen in Café Charlatan.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

4 oktober 2019

About Author

Ibert Warriner


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief