Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Abbie Ozard – “Numb”

De grootste ontdekking van 2019 zou zo maar eens Abbie Ozard kunnen worden. Nadat wij al helemaal wild werden van singles als “Heartbreak Radio” en “On A Low“, voegt de jongedame vandaag met “Numb” de finishing touch toe aan haar debuut-ep Growing Pains. Elk nummer op die ep verschilt van elkaar, maar kan toch zo in dezelfde soft-indiepop lijn gelegd worden, die we gewoon zijn van de jongedame. We hebben intussen wel door dat alles wat Abbie aanraakt in goud verandert.

Net zoals alles wat de jongedame al uitbracht, klinkt ook “Numb” lekker verfrissend. Het nummer duurt slechts twee minuten en een beetje, dus snel overtuigen is de boodschap, maar gelukkig weet Abbie weer van aanpakken. Het gitaartje op de achtergrond en de ‘tututu’s’ maken van “Numb” meteen een oorworm die de komende uren niet meer zal verdwijnen. Wanneer de jonge Britse dan effectief begint te zingen, doen die gitaar en Abbie’s dromerige stem de titel alle eer aan. Het nummer klinkt verdovend op alles rondom ons en brengt ons helemaal in de wolken. Weer een geweldig nummer van een geweldige zangeres in wording dus.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

674 posts

About author
't is oke.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tom Odell - "numb"

Tom Odell is helemaal terug van weggeweest. De Britse zanger heeft de afgelopen jaren weer heel wat uren achter zijn piano gezeten…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Abbie Ozard - "Breakdowns"

Abbie Ozard maakte met haar eerste ep Growing Pains in 2019 haar opmars als ‘the next big thing’ in de Britse muziekwereld….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Abbie Ozard - "true romance"

De coronacrisis is over het algemeen geen lachertje voor de muziekindustrie, maar voor artiesten die aan de vooravond van hun grote doorbraak…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.