Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Abbie Ozard – “Heartbreak Radio”

Met Abbie Ozard heeft Manchester er een nieuwe zangeres van topkwaliteit bij. De Britse maakt een eigen stijl die ze zelf omschrijft als dromerige heartbreak lyrics aangedreven door de gitaar. Met haar unieke eighties indiepop sound, doet Ozard ons ergens denken aan Pale Waves. Op een echt grote doorbraak blijft het vooralsnog wachten, maar met “Heartbreak Radio” heeft de jonge zangeres een goeie worp gedaan om het helemaal te gaan maken.

Een eighties piano en gitaartje brengen de stem van Ozard naar het eerste refrein. De catchy melodieën blijven dan ook in ons hoofd zitten en maken je instant gelukkig, hoewel het nummer over hartpijn gaat. Met een drop op het einde haalt de jonge Britse in het laatste refrein nog eens alles, inclusief gitaarkunsten, uit de kast om de boodschap helemaal over te brengen. Ozard wil dat haar muziek de jeugd helpt om zichzelf te begrijpen en daar is ze met “Heartbreak Radio” ruimschoots in geslaagd. Graag meer van dat in de toekomst!

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

19 juli 2019

About Author

Lucas Palmans


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief