Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Namdose – “Shelter”

Namdose is de samensmelting van BRNS en het duo Ropoporose. Samen hebben ze er al heel wat shows op zitten en begin dit jaar kwam er een eerste album op de markt. “Shelter” haalde die plaat echter niet, maar omwille van zijn energieke karakter krijgen we het alsnog als single te horen. Het nummer gaat voornamelijk over de neerwaartse spiraal die angsten met zich kunnen meebrengen, maar ondanks het zware thema maakt Namdose het niet te zwaar.

“Shelter” is synthgerichte indiepop met opvallende ritmes in de zangmelodie en de ritmesectie, waardoor het nummer niet alleen interessant klinkt, maar ook een plezierige luisterbeurt is. Bovendien bevat het talrijke psychedelische kantjes die we zeker kunnen smaken en vooral de bridge geef nog een extra krachtdraai aan het geheel. “Shelter” blijkt niet zomaar een gezellig toevluchtsoord waar de kussentjes klaarliggen, want de spanning hangt in de lucht. Indiepop met wat kantjes af, zo hoort het!

Op 14 november speelt Namdose in Vorst, nabij Brussel. Kijk hier op het Facebookevenement.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

26 september 2019

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief