Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Tove Lo – “Sweettalk my Heart”

©️ CPU – Toon Miermans

Vrijdag brengt Tove Lo haar vierde album Sunshine Kitty uit en om het wachten nog eens te verkorten, bracht ze vandaag nog een nieuwe single uit. De Zweedse popster werd bekend door haar hit “Habits”, waarmee ze wekenlang op de radio te horen was. Ook haar samenwerkingen met onder andere Flume en Major Lazer waren telkens een schot in de roos, maar ze doet het op haar eentje ook minstens even goed. Met haar drie reeds verschenen lp’s wist ze muziekcritici in haar ban te trekken en ook Sunshine Kitty zal goed ontvangen worden.

“Sweettalk my Heart” is de laatste single die Lo uitbrengt voor ze het hele project op de wereld loslaat. Ook deze keer zijn we helemaal weg met haar frisse popsound, die iets eclectisch en pakkends in zich draagt. Het nummer was een van de belangrijkste in het ontstaan van het nieuwe album en speelt wellicht ook een belangrijke rol op het project. “Sweettalk my Heart” is een sterk popnummer geworden, maar zijn weg naar de radio zal het jammer genoeg niet vinden en dus zal de song onterecht onder de radar zal blijven. Zonde, want het is verslavend goed.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

18 september 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief