Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Mind Enterprises – “Monogamy”

Andrea Tirone maakt elektronische dansparels onder de naam Mind Enterprises. Je dag op gang trappen met een brede en lichtjes ironische glimlach, je feestje opfleuren en iedere aanwezige naar de dansvloer zuigen of moeite ervaren met stil blijven zitten om jezelf niet compleet belachelijk te maken op het openbaar vervoer: het kan allemaal met Mind Enterprises! Tirone bracht in 2016 zijn eerste plaat Idealist uit en daarop werd zijn neiging tot feestelijke elektronica helemaal in de verf gezet. Uiteraard ligt nieuwe single “Monogamy” volledig in die kleurrijke en bouncy lijn.

“Monogamy” is een van de dikste schijven die Mind Enterprises al uit zijn mouw heeft geschud. We kunnen het zelfs één lang hoogtepunt noemen: eerst krijgen we die fenomenale hook in ons geheugen gedrukt en alsof dat nog niet genoeg was, komen de retro synthjes de sound nog schalkser maken dan die al was. Zo plezant, zo luchtig en met zo’n ongelooflijk dwaze clip. De af en toe opduikende dansmoves raden we zeker aan om te kopiëren en uit te voeren alsof je leven ervan afhangt. Ja, gewoonweg ja!

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Purple Disco Machine - "Exotica" (feat. Mind Enterprises)

De Duitse dj Tino Piontek, beter bekend als Purple Disco Machine, vergaarde in 2018 naambekendheid bij het grote publiek dankzij de oorwurm…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.