Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Little Big Town – “Over Drinking”

Het is alweer vijf maanden geleden dat Little Big Town, een van de populairste countrygroepen uit Amerika, een nieuwe single uitbracht. Het viertal bestaat intussen ruim twintig jaar en bracht in die tijd acht albums uit, maar de band zou bezig zijn aan een nieuw album dat volgend jaar uitkomt. Hoewel er vaak één persoon de leadvocals voorziet, bevatten de meeste nummers ook meerstemmige harmonieën. Die harmonieën zijn een van de kenmerken van een Little Big Town-nummer. De band heeft al heel wat awards gewonnen binnen het countrygenre, en heeft ook al vier Grammy’s op de schoorsteenmantel staan.

Op de vorige single “The Daughters” kwam er een vleugje feminisme naar boven, maar dit keer komt Little Big Town met een toffe woordspeling. Nadat een relatie ten einde kwam, willen ze die niet gaan overdenken, maar overdrinken. Met een toffe tekst – ‘I’m drunk ’cause I’m happy, not ’cause you’re gone’ -, die herkenbare harmonieën en een kleine rockinvloed is “Over Drinking” een tof nummer, maar niet het fantastische nummer waar we na vijf maanden op zaten te wachten.

Facebook / Instagram / Website

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek!

13 september 2019

About Author

Robbe Rooms Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief