Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Little Big Town – “The Daughters”

Little Big Town is één van de bekendste country bands in Amerika. Het viertal staat bekend om de harmonieën die ze creëren met hun stemmen. Als je naar een foto van Little Big Town kijkt, doen ze je misschien aan ABBA denken: een blondine, een brunette en twee mannen. De vergelijking valt niet ver, maar LBT telt slechts één koppel. De band heeft al een groot arsenaal aan prijzen verzameld en ook aan hits ontbreekt het hen niet in eigen land. “Girl Crush” en “Better Man” zijn twee van de grootste hits die LBT al heeft gescoord, en dankzij Harry Styles is die eerste ook gekend bij vele tieners in Europa.

“The Daughters” is de tweede single van het achtste album dat hoogstwaarschijnlijk later dit jaar verschijnt. Het iets rustigere nummer vertelt wat de twee zangeressen hun hele leven te horen hebben gekregen. Wat moet je doen om de perfecte dochter/vrouw te zijn? Maar de band richt zich ook hier tot God. ‘I’ve heard of God the son and God the father, I’m still looking for a God for the daughters.’ In tegenstelling tot de vorige single zal dit nummer geen zomerhit worden (in Amerika). Het country nummer ontbreekt een beetje kracht, maar dat is vaker het geval bij de religieuze nummers van Little Big Town.

FacebookInstagramWebsite

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek!

5 april 2019

About Author

Robbe Rooms


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief