Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Little Big Town – “The Daughters”

Little Big Town is een van de bekendste countrybands in Amerika. Het viertal staat bekend om de harmonieën die ze creëren met hun stemmen. Als je naar een foto van Little Big Town kijkt, doen ze misschien wat aan ABBA denken: een blondine, een brunette en twee mannen. LBT telt echter slechts één koppel. De band heeft al een groot arsenaal aan prijzen verzameld, en ook aan hits ontbreekt het hen niet in eigen land. “Girl Crush” en “Better Man” zijn twee van de grootste hits die ze al scoorden, en dankzij Harry Styles is die eerste ook gekend door vele tieners in Europa.

“The Daughters” is de tweede single van het negende album dat hoogstwaarschijnlijk later dit jaar verschijnt. Het iets rustigere nummer vertelt wat de twee zangeressen hun hele leven te horen hebben gekregen. Wat moet je doen om de perfecte dochter/vrouw te zijn? Maar de band richt zich hier ook tot God. ‘I’ve heard of God the son and God the father, I’m still looking for a God for the daughters.’ In tegenstelling tot de vorige single zal dit nummer geen zomerhit worden. Het countrynummer ontbreekt een beetje kracht, maar dat is vaker het geval bij de religieuze nummers van Little Big Town.

Facebook / Instagram / Website

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek!

587 posts

About author
Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rose City Band - "Lonely Places"

De albumhoezen van Rose City Band doen denken aan zonnige vlaktes en melancholisch dagdromen naar picknicks in groene weiden. De intieme en…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Conrad - "The Marollian Man"

Als journalist bundelt Bart ‘Conrad’ Cornand al jaren de menselijke kantjes achter grootse muzikanten zoals rockgitarist Mark Knopfler, pianist Keith Jarret en…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single A Murder in Mississippi - "River Whispers"

A Murder in Mississippi bracht twee jaar geleden het allereerste album uit dat dezelfde naam draagt als hun band. De zeskoppige band…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.